Un smecher din Lipovãt, beat, a încercat sã fugã de politisti! S-a rãsturnat într-un sant!

UITE CINE NE OMOARÃ… Politistii Sectiei 1 Politie Ruralã Vaslui au retinut un bãrbat, în vârstã de 25 de ani, din comuna Lipovãt, judetul Vaslui, bãnuit de comiterea infractiunilor “conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere” si “conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice”.

În noaptea de 18 spre 19 aprilie a.c., la ora 2.45, politistii Sectiei 1 Politie Ruralã Vaslui, din cadrul Politiei Municipiului Vaslui, aflati pe un drum public din localitatea Corbu, comuna Lipovãt, au încercat sã opreascã, pentru control, un autoturism înmatriculat în judetul Vaslui, condus de cãtre un bãrbat de 25 ani.

Soferul nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de cãtre patrulã si a încercat sã se sustragã activitãtii de control.

Ulterior, încercând sã-si asigure scãparea, a pierdut controlul directiei de deplasare si s-a rãsturnat într-un sant, pe partea dreaptã a drumului, fãrã a suferi vãtãmãri.

Procedând la efectuarea de verificãri, s-a stabilit cã bãrbatul depistat conducând autoturismul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodatã, întrucât emana halenã alcoolicã, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, în vederea recoltãrii de probe biologice.

În baza probatoriului administrat, politistii vasluieni l-au retinut pe bãrbat, pentru o perioadã de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de marti acesta sã fie prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, pentru dispunerea unei mãsuri preventive.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: