Soselele vasluiene, curãtate de politistii de la Rutierã

PENALI… Politistii vasluieni efectueazã cercetãri fatã de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale judetului Vaslui, în timp ce încãlcau prevederile legale în vigoare.

Încã din prima zi a sãptãmânii, politistii Sectiei 5 Politie Ruralã Murgeni aflati în exercitarea atributiilor de serviciu, pe drumul judetean DJ 244 I, în localitatea/comuna Mãlusteni, judetul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitarã înmatriculatã în judetul Vrancea, condusã de cãtre un bãrbat de 34 de ani, din localitatea Gugesti, judetul Vrancea.

Procedând la efectuarea de verificãri, politistii au constatat cã acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule. În cauzã, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de”conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere”.

A doua zi, politistii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui aflati în exercitarea atributiilor de serviciu, pe drumul european DE 581, în localitatea Sãlcioara, comuna Banca, judetul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitarã înmatriculatã în judetul Galati, condusã de cãtre un bãrbat, în vârstã de 52 de ani, din localitatea Priponesti, judetul Galati.

Întrucât acesta emana halenã alcoolicã, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la un spital din Bârlad, în vederea recoltãrii de probe biologice. În cauzã, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infractiunii de “conducerea unui vehicul sub influenta bãuturilor alcoolice”.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: