Tâlhar bârlãdean retinut dupã ce a furat pensia unui bãrbat de 55 de ani

TUPEU…Politistii bârlãdeni au retinut un bãrbat de 22 de ani din Bârlad, judetul Vaslui, bãnuit de comiterea infractiunii de tâlhãrie calificatã. Astfel, politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat de 22 ani, din municipiul Bârlad, bãnuit de comiterea infractiunii de tâlhãrie.

În data de 25 martie 2021, Politia Municipiului Bârlad a fost sesizatã de cãtre un bãrbat, în vârstã de 55 de ani, din Bârlad, cu privire la faptul cã, în ziua de 19 martie, ar fi fost deposedat de suma de 500 de lei, de cãtre un bãrbat necunoscut.

În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit cã în data de 19 martie, ora 13:00, persoana vãtãmatã (bãrbatul de 55 de ani) ar fi deposedatã, prin smulgere, de suma de 500 de lei (pensia), în timp ce se afla în zona domiciliului sãu, din Bârlad, strada Alexandru Vlahutã.

Politistii au identificat persoana bãnuitã de comiterea infractiunii si în baza a probatoriului adminstrat, au luat fatã de bãrbat mãsura retinerii pentru o perioadã de 24 de ore. Acesta urmeazã a fi prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, pentru dispunerea unei mãsuri preventive. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: