Dulcinella este parte din viata fiecãrui vasluian! A doua cofetãrie din Vaslui, zeci de oameni au stat la coadã!

MERITÃ SÃ GUSTATI… Ion Paladi, îndrãgitul solist de muzicã popularã, si brandul moldovenesc Dulcinella fac adevãrate furori în municipiul Vaslui. Ne-am convins de asta, ieri, la prânz, când zeci de oameni s-au asezat la coadã pentru deschiderea celei de-a doua cofetãrii sub acest brand, din resedinta judetului.

La o astfel de lansare si asteptare din partea consumatorilor nu avea cum sã lipseascã imaginea brandului, solistul Ion Paladi, cel care ne-a fermecat cu melodiile sale, de-a lungul anilor, si care ne îmbie cu delicioasele produse moldovenesti.

“Vã multumesc cã ati venit într-un numãr atât de mare astãzi, chiar dacã nu am venit sã vã cânt, ci sã dau si eu o mânã de ajutor deschiderii acestei noi cofetãrii Dulcinella, care face parte din cea mai mare retea de cofetãrii-patiserii din Republica Moldova”, a spus Paladi.

Panglica inauguralã a fost tãiatã de o fetitã, care astepta sã intre în cofetãrie si care a avut sansa de a fi primul client.

Acest nou Atelier de Cofetãrie Artizanalã oferã vasluienilor produse de cofetãrie, patiserie si plãcintãrie traditionale moldovenesti, dar si inovatoare, în mare parte retete proprii, gândite si fabricate 100% artizanal.

Si ieri, dar si astãzi, la noul magazin sunt reduceri de 30% la toate sortimentele, asa cã sunteti asteptati la Dulcinella Centru, la parterul blocului 199, lângã magazinul Aurocor.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: