Grupul Transmir, la treabã pe bulevardul Republicii, din Bârlad! Mii de metri pãtrati de asfalt vor fi refãcuti!

MODERNIZARE… De ieri dimineatã, constructorii de la grupul Transmir au început în fortã lucrãrile de reabilitare pe cei 7-8 km de drum de pe Bulevardul Republicii, de la intrarea în oras, dinspre Tecuci, si pânã la iesirea spre Vaslui.

În total, se vor face reparatii capitale si turnãri de covoare asfaltice pe diverse zone ale bulevardului, grav afectate de traficul rutier intens de pe principala arterã a orasului, mai ales cã Bârladul trebuie sã facã fatã si traficului greu, varianta ocolitoare fiind în lucru.

Constructorii de la Transmir au adus zeci de oameni si masini, pentru a lucra într-un ritm alert, mai ales cã este vorba de un bulevard foarte circulat, iar lucrãrile de refacere a infrastructurii – s-a avansat o cifrã de 6.000 mp covor asfaltic, în prima fazã – ar putea perturba circulatia în oras.

“Pot sã anunt cã, începând cu 22 aprilie, a început reparatia sectorului de drum national, care este în interiorul municipiului Bârlad, pe baza contractului de reparatii si punere în operã mixturã asfalticã. Vom vedea ce lucrãri vom mai ataca, în perioada imediat urmãtoare, în limita bugetului alocat de DRDP Iasi si a Companiei National de Autostrãzi si Infrastructurã Rutierã”, a spus ing. Gicu Maftei, seful Sectiei Drumuri Nationale judetul Vaslui.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: