Iepurasul de Paste ascultã si premiazã povestile de viatã ale copiilor sãrmani! O campanie Radical Grup Vaslui!

POVESTI DE VIATÃ… Cu câteva zile înainte de Sãrbãtorile Pascale, firma Radical Grup, cu sprijinul si implicarea managerului general al companiei, Ionel Sandu, a initiat o amplã campanie de ajutorare a copiilor proveniti din familiile sãrace ale judetului Vaslui. Zi de zi, la numãrul de telefon 0722674774 (SMS si Whatsaap) se primesc povesti de viatã, crâmpeie din viata unor copii loviti de soartã, care au multe de oferit societãtii.

Portalul de stiri Vasluianul.ro va publica în fiecare zi, pânã la Paste, câte o poveste de viatã a unei familii sau a unui copil care îsi doreste sã-l întâlneascî pe Iepuras. Cele mai frumoase si emotionante povesti – vor fi cu mult mai multe decât putem noi cuprinde aici! – vor primi câte un cos-surprizã din partea Iepurasului de Paste.

“Bunã ziua. Mã numesc Mirela, am 5 copii, sotul meu a avut un accident si nu mai poate munci, are douã operatii la cap, face crize de epilepsie, dacã doriti sã ne ajutati si pe noi cu câte ceva pentru copii si pentru Paste. Vã multumesc mult” – o mamã din judetul Vaslui.

Mâine, veti citi aici si alte povesti de viatã, pe care Iepurasul le va asculta si le va premia!

“CHEAMÃ UN IEPURAS PENTRU UN COPIL SÃRMAN” – Este sloganul campaniei initiate de compania Radical Grup Vaslui, înaintea Sãrbãtorilor Pascale. Toate mesajele vor ajunge la managerul firmei, Ionel Sandu, care va trimite cosuri de la Iepuras pentru povestile emotionante, Ce trebuie sã faceti?

“Trimite o propunere în perioada 12 aprilie 2021-26 aprilie, ora 00,00, pe unul din cosuletele prezentate de noi pe pagina de Facebook Radical Grup, iar noi trimitem Iepurasul la acel copil care este în pericol sã nu îl întâlneascã.

Rugãm sã ne sugerati cazuri concrete cu numele si adresa unde putem trimite cosuletul. Propunerile pot fi trimise pe adresa de mail radicalgrup@icloud.com si numãr de telefon 0722/674.774 (SMS si Whatsapp)”

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: