Safir - ceva bun pentru gratar

Mesajul unui primar vasluian, în preajma Pastelui: “Haideti sã facem cu totii curãtenie, în preajma caselor noastre!”

LA TREABÃ… La Negresti, primarul Cristi Rusu se dovedeste a fi un bun gospodar, respectat si iubit de comunitatea pe care o conduce. În doar cãteva luni de la preluarea mandatului, edilul orasului a reusit sã schimbe câte ceva din mentalitatea concetãtenilor sãi, sã insufle locuitorilor mândria de a fi negrestean.

Acum, când Pastele bate la usã, Ceris Rusu face un apel de suflet cãtre toti negrestenii sãi, mesaj care ar fi bine de aplicat si de alti primari din judet.

“Dragi prieteni,

Încercãm în aceastã primãvarã sã facem curãtenie pe o suprafatã cât mai mare în oras si cele 6 sate apartinãtoare, inclusiv în parcul din strada 1 Decembrie.

Având în vedere forta de muncã putinã de care dispunem si lipsa utilajelor specifice, nu reusim, poate, sã finalizãm atât de repede aceastã activitate. Gãsim din pãcate, multe focare de gunoi în zone în care depozitarea este interzisã.

Având în vedere “traditia” noastrã româneascã, prin care oamenii gospodari fac curãtenie primãvara în jurul caselor lor, vã rog ca împreunã sã facem localitãtile noastre mai curate si mai frumoase. Sprijiniti efortul nostru fãcând si dumneavoastrã curat pe spatiile publice din vecinãtatea proprietãtii.

Sã întâmpinãm sãrbãtorile pascale în curãtenie.

Vã multumesc pentru întelegerea si sprijinul dumneavoastrã”, este mesajul primarului Negresti. Suntem curiosi câti negresteni vor urma rugãmintea primarului Rusu, dar credem cã destul de multi…

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: