Vasluiul sperã la normalitate, în mai! Pregãtiri pentru un cunoscut festival folk, ajuns la editia cu numãrul 7!

0
519

LUNÃ DE FESTIVAL… În speranta relaxãrii conditiilor pentru organizarea evenimentelor culturale, Primãria municipiului Vaslui a lansat, pe site-ul institutiei, Regulamentul Festivalului-concurs MAI CU FOLK, aflat la a VII-a editie.

Cu o frumoasã istorie a editiilor precedente, festivalul îsi propune si în acest an atragerea unui numãr cât mai mare de competitori performanti, ca si descoperirea si promovarea tinerelor talente.

“Considerãm cã cele patru categorii de vârstã si cele douã sectiuni pentru participare (individual si grup) sunt generoase si vor asigura participarea la acest eveniment a vocilor folk-ului mai putin cunoscute sau aflate la debut.

Elementul de noutate al acestei editii îl constituie etapa de preselectie a concurentilor, care vor trebui sã trimitã, pânã pe 14 mai, înregistrarea audio sau video a pieselor ce vor fi prezentate pe 22 mai 2021, în cadrul festivalului”, explicã primarul Vasluiului, Vasile Pavãl.

Regulamentul festivalului-concurs MAI CU FOLK poate fi consultat aici: https://www.primariavs.ro/ (sectiunea Anunturi & Evenimente).

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.