Moldovean prins, la volan, fãrã permis de conducere

TUPEU…Politistii de frontierã din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueazã cercetãri în privinta unui tânãr cu cetãtenie românã si moldoveanã care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, desi permisul de conducere valabil detinut nu îi dãdea dreptul.

Astfel, în data de 23 aprilie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitãtilor de control, pentru a iesi din tarã, T.B., cu cetãtenie românã si moldoveanã, în vârstã de 36 de ani, conducând un ansamblu rutier format din microbuz si remorcã. La controlul de frontierã, în urma verificãrilor specifice efectuate, politisstii de frontierã au constatat cã tânãrul nu detine permis de conducere valabil pentru categoria E, necesar pentru a putea conduce vehiculele în cauzã.

Politistii de frontierã efectueazã cercetãri în cauzã sub aspectul sãvârsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de cãtre o persoanã al cãrei permis de conducere este necorespunzãtor categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse mãsurile legale care se impun.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: