Accident FOARTE GRAV produs la Alexandru Vlahuță! Trei victime, după ce un autoturism s-a răsturnat!

Un nou accident produs din inconștiența și teribilismul unor tineri din mediul rural vasluian pune pe jar serviciile de urgență din județul Vaslui. De data aceasta, este vorba de o fetiță de doar 14 ani, care umbla în mașină cu un bezmetic la miezul nopții, fără ca părinții să se întrebe de ce nu mai ajunge acasă!

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit, la miezul nopții de sâmbătă spre duminică, cu două autospeciale și echipaje specializate la un accident rutier produs pe DJ 245, la intrarea în satul Alexandru Vlahuță.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane: o persoană de sex masculin (conducătorul auto) și două pasagere, dintre acestea, una fiind minoră.

La fața locului au fost deplasate și trei ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție,  a fost găsit un autoturism răsturnat, după ce, în prealabil, acesta lovise un arbore în afara părții carosabile. Până la sosirea echipajelor de intervenție, cele două pasagere aflate în autoturism se autoevacuaseră.

Conducătorul auto era încarcerat. După stabilizarea autoturismului, conducătorul auto (aflat în stare de seminconștiență) a fost descarcerat, victima fiind preluată de echipajul ambulanței tip C aparținând SAJ Vaslui.

Toate cele trei victime ale acestui accident rutier, persoane cu vârste de 14, 19 și 20 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu traumatisme cranio-cerebrale, policontuzii și politraumatisme ale membrelor superioare și inferioare, precum și stări confuzionale.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: