Copil de 10 ani, din județul Vaslui, strivit de un gard de beton, în Galați!

Un tragic accident s-a produs, sâmbătă, în Galați, în timpul unei competiții sportive. Un copil de 10 ani a decedat, strivit de un gard de beton.

Potrivit IPJ Galați, în jurul orei 11.28, în urma unui apel 112, polițiștii a fost sesizată cu privire la faptul că un copil minor a fost accidentat grav după ce a căzut peste el o placa de beton din gardul ce împrejmuieste un teren de fotbal ce aparține de un stadion din municipiul Galați.

Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în care 2 plăci de beton s-ar fi desprins și ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului și a corpului.

Minorului i s-a acordat primul ajutor de către personalul medical de la Serviciul de ambulanta, după care a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf Ioan” din municipiul Galați, unde din pacate a decedat.

În cauză de față s-a întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite ulterior cauzele producerii acestui accident nefericit.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: