Mare tulburare în capitala Moldovei! Primarul PNL Chirica, în grevã japonezã! Se rupe lantul si la Vaslui?

SCANDAL… Primarul Iasiului, liberalul Mihai Chirica a anuntat cã intrã în grevã japonezã, dupã ce consilierii USR PLUS s-au abtinut de la vot în sedinta extraordinarã de joi care era dedicatã adoptãrii bugetului local pentru anul 2021.

„Voi intra în grevã japonezã de luni. Ca primar al municipiului Iasi voi arãta tuturor iesenilor cine este vinovat de ceea ce se întâmplã în acest oras.

Îmi pare foarte rãu pentru cei care s-au lãsat înselati, îmi pare rãu cã vina ne apartine tuturor celorlalti care fac parte din clasa politicã româneascã de astãzi cã i-am lãsat sã voteze USR PLUS pe prostia noastrã si greselile noastre, sã ne asumãm acum, dar va trebui sã facem ceva sã salvãm acest oras“, a declarat primarul Mihai Chirica.

El a criticat în termeni duri faptul cã acei nouã consilieri USR PLUS s-au abtinut sã voteze bugetul propus pentru anul în curs. Totodatã, în momentul votului, cei cinci consilieri PSD au pãrãsit sala de sedinte.

„Refuz orice dialog cu USR-ul condus de doamna Chichirãu. De fapt, rãul cel mai mare fãcut asearã l-a fãcut doamna Chichirãu, care dupã zece ore si jumãtate, în care am gãsit solutii, a dat ordin sã se voteze împotriva iesenilor.

Nu voi sta la dialog cu doamna Chichirãu câte zile voi trãi”, a spus primarul Mihai Chirica.

Pe când un astfel de rãzboi politic si la Vaslui, între “bãiatul lui mãmica”, deputatul PNL Tudor Polak, si “bãiatul cu rucsacul”, deputatul USR Mihai Botez? Are curaj Polak sã-l critice pe Botez? Ne îndoim, mai ales cã, la sedinta CJ Vaslui, la adoptarea bugetului, consilierii USR au votat alãturi de PSD, ceea ce aratã cã lantul de iubire se cam terminã…

One thought on “Mare tulburare în capitala Moldovei! Primarul PNL Chirica, în grevã japonezã! Se rupe lantul si la Vaslui?

  1. Nu se rupe nimica, mai dobitocule! Asta așteptați , dar mai aveți de așteptat!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: