Doi banditi din Cozmesti, Iasi, atacau comunele de la granita cu judetul Vaslui! Unul dintre ei este arestat!

NEISPRÃVITI… Politistii Sectiei 4 Politie Ruralã Husi, din cadrul Politiei Municipiului Husi, sprijiniti de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui, au probat activitatea infractionalã a unui tânãr de 22 de ani, din Cozmesti, judetul Iasi, bãnuit de sãvârsirea infractiunilor de tâlhãrie calificatã si furt calificat.

În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit cã în data de 8 ianuarie 2019, tânãrul bãnuit de comiterea infractiunilor, însotit de un alt tânãr (22 de ani din Cozmesti) ar fi pãtruns, prin efractie, în locuinta unei femei în vârstã de 90 de ani, din localitatea Fundãtura, comuna Arsura, ocazie cu care, prin violentã, ar fi deposedat-o de bunuri personale, în valoare de 1.000 lei.

Totodatã, în urma cercetãrilor s-a stabilit cã, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie 2019, cei doi bãrbati ar fi pãtruns, prin efractie, în sediul Primãriei Comunei Arsura, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 100 lei.

În urma probatoriului administrat, în cursul lunii mai 2019, unul dintre bãrbati a fost retinut pentru o perioadã de 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv de cãtre Judecãtoria Husi. Alte douã persoane, un bãrbat în vârstã de 26 de ani si o tânãrã de 20 de ani au fost cercetate, în stare de libertate, pentru complicitate la furt calificat.

În cursul zilei de ieri, în urma probatoriului administrat, politistii l-au retinut pe bãrbatul de 22 de ani (care s-a sustras cercetãrilor efectuate în cauzã timp de aproape doi ani de zile), pentru o perioadã de 24 de ore.

Acesta a fost prezentat Judecãtoriei Husi care a dispus arestarea sa preventivã, pentru 30 de zile.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: