Dureros! Fotbalistii de la ACS Husana deplâng moartea micului fotbalist de 10 ani mort la Galati

ÎNCURAJÃRI… Micul fotbalist decedat într-un tragic accident este deplâns acum de colegii mai mari. Astfel, fotbalistii de la ACS Husana au depus o coroanã de flori în memoria colegului lor, victimã a unei adevãrate tragedii. Copilul de numai 10 ani si-a pierdut viata, la sfârsitul sãptãmânii trecute, în timpul unei competitii sportive. O placã de beton s-a desprins din gardul stadionului “Dunãrea” din Galati, a cãzut peste minor si l-a strivit. Îndurerati de pierdera suferitã si de drama familiei micutului, fotbalistii huseni au transmis, pe retelele de socializare un mesaj de încurajare familiei. De asemenea, jucãtorii huseni vor juca cu banderola neagrã legatã pe mânã, în semn de doliu pentru micul fotbalist, finalul sezonului curent. Iatã mesajul:

Ramai unul dintre noi, David!

ACS Husana Husi este alãturi de familia micutului fotbalist, care a decedat, weekend-ul trecut, pe stadionul Dunãrea, la “Cupa Iepurasul”.

Gândurile noastre se îndreaptã cãtre familia îndoliatã, apropiati si, în general, cãtre toti pãrintii care îsi dau copiii la fotbal si trãiesc cu mari emotii meciurile acestora, respectiv deplasãrile, atunci când copiii sunt plecati la diverse turnee, prin tarã sau strãinãtate.

Liniste si multã putere pentru a trece peste acest moment care a zguduit lumea fotbalului si nu numai!

În memoria lui David, jucãtorii echipei mari a ACS Husana vor încheia sezonul curent de Liga a 3-a purtând banderole negre la brat, vineri, contra sucevenilor de la somuz Fãlticeni.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: