Moldovean prins în Vama Albita fãrã permis corespunzãtor

PENAL…Politistii de frontierã din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueazã cercetãri în privinta unui tânãr, cu dublã cetãtenie, care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, desi permisul de conducere detinut nu îi dãdea dreptul. Astfel, în data de 25 aprilie, în Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitãtilor de iesire din tarã, un bãrbat, în vârstã de 29 de ani, cu cetãtenie românã si moldoveanã, conducând un ansamblu rutier format dintr-un microbuz si o remorcã.

La controlul de frontierã, în urma verificãrilor specifice efectuate, politistii de frontierã au constatat faptul cã tânãrul nu detine permis de conducere valabil pentru categoria E, necesar pentru a putea conduce vehiculele în cauzã. Cu privire la cele constatate, persoana în cauzã a declarat cã avea cunostintã despre faptul cã pentru a conduce ansamblul rutier în cauzã are nevoie de permis de conducere valabil pentru categoria E, dar a considerat cã nu e o încãlcare gravã a legii penale.

Politistii de frontierã efectueazã cercetãri în cauzã sub aspectul sãvârsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de cãtre o persoanã al cãrei permis de conducere este necorespunzãtor categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv,la finalizare urmând a fi dispuse mãsurile legale care se impun.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: