Pompierii vasluieni au reusit sã evite o tragedie în incendiu de la Brodoc

INTERVENTIE…Detasamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu douã autospeciale si echipaje specializate pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la anexele gospodãresti ale unei locuinte din localitatea Brodoc, Vaslui.

La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta prin ardere generalizatã pe o suprafatã de aproximativ 150 metri pãtrati, existând pericolul de propagare la o locuintã si o bisericã. Pompierii militari au actionat pe douã sectoare de interventie, primul, pentru lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protejarea locuintei si a bisericii. Dupã mai bine de douã ore, incendiul a fost lichidat. În timpul incendiului au ars 10 gãini si au fost salvate trei suine.

Au ars aproximativ 150 metri pãtrati constructii din lemn cu acoperis din tablã pe asterealã din lemn, aproximativ patru metri cubi lemn de foc, 10 gãini, diverse scule si utilaje. Au fost salvate trei suine, biserica din apropiere si locuinta aflatã la o distantã de aproximativ doi metri. Valoarea bunurilor salvate este de aproximativ 500.000 lei, în timp ce valoarea estimatã a bunurilor distruse sau degradate este de aproximativ 20.000 lei. Nu au fost înregistrate victime. Cauza probabilã de izbucnire a incendiului a fost lucrul cu focul deschis în spatiu deschis.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: