Ministrul Muncii, Raluca Turcan, ironizat pe Facebook pentru gogomăniile debitate! Reacția deputatului PSD de Vaslui, Eduard Popica! (VIDEO)

Fără doar și poate, prestația ministrului Muncii, Raluca Turcan, este una cât se poate de jalnică. Mediul de afaceri, sindicatele, toate organizațiile patronale au câte ceva să-i reproșeze lui Turcan, un ministru ținut în funcție pe baza algoritmului politic, și nimic mai mult.

Au apărut, recent, și o serie de videoclipuri, în care Raluca Turcan apare cu declarații oficiale dintre cele mai penibile. Modul în care înțelege să facă administrație în favoarea românilor a ministrului Muncii a nemulțumit milioane de români.

Printre ei, se numără și deputatul PSD de Vaslui, Eduard Popica, cel care a postat un videoclip cu cele mai aiurite mesaje transmise de ministrul Turcan.

”Dragi prieteni,

Vă spuneam zilele trecute despre inepțiile unei somități din Guvernul României. Aceasta este ministrul PNL, Raluca Turcan, careî aceasta săptămână ne-a explicat că fișa postului, fișa de prezență și regulamentul intern vor fi completate VERBAL în cazul firmelor care au maxim 9 angajați.

Dumneaei are o activitate atât de vastă, încât, nu demult, uita în ce zi se află și îi era teamă că unii semeni se pot culca sănătoși si, ferească Dumnezeu!, se pot trezi morți. Așa ceva…

Dragi români, că vrem sau nu, acum, astfel de specimene conduc România. Treziți-vă, fraților, cât încă nu e prea târziu!”, a scris deputatul Popica, într-o postare pe Facebook.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: