Iepurașul de Paște de la Radical Grup a plecat cu coșulețele către copiii sărmani! Multe dorințe îndeplinite!

De ieri, Iepurașul de Paște a plecat către casele copiilor care l-au chemat în cadrul campaniei ”CHEAMĂ UN IEPURAȘ PENTRU UN COPIL SĂRMAN”, campanie inițiată de compania Radical Grup, prin eforturile și implicarea managerului general al companiei, Ionel Sandu.

Sărbătoarea Paștelui este legată de credință, de speranță și bunătate sufletească, astfel că zeci de coșulețe din partea Iepurașului vor ajunge în județul Vaslui, și nu numai, pentru că foarte multe familii din toată țara i-au scris Iepurașului, în ultimele două-trei săptămâni.

”Bună ziua. Sunt mama unui băiețel de 11 ani, am un cancer stadiul 4. Mi-aș dori foarte mult dacă ar fi si el printre norocoși, s-ar bucura foarte mult .Mulțumesc”. Este una din multele, multele povești triste de viață, pe care Iepurașul de la Radical Grup le-a ascultat și pentru care a pregătit un coșuleț.

Așa că, dacă i-ați scris Iepurașului de Paște, în cadrul campaniei inițiate de managerul Ionel Sandu, pregătiți-vă pentru bucuria de a primi acasă un coșuleț cu multe dulciuri și surprize! Iată. în filmulețul de mai jos, ce surprize a pregătit Iepurașul de la Radical Grup.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: