Scandal între jandarmi și romi, în cimitirul ”Eternitatea”, din Vaslui! S-a lăsat cu amenzi grele și dosare pentru haiducii veniți din străinătate!

Scandal de pomină, în noaptea de Înviere, în cimitirul ”Eternitatea”, din Vaslui. Mai mulți romi care nu purtau măști au fost sfătuiți să respecte normele sanitare impuse de pandemia de coronavirus.

Se pare că totul a pornit de la soția unuia dintre romii veniți din UE în ultimele zile, care ar fi fost sfătuită de doi jandarmi să poarte masca. Recalcitrantă, femeia a refuzat să se supune atenționărilor jandarmilor și ar fi chemat în ajutor pe soțul său, dar și pe alți prieteni romi, veniți la Înviere. Romii au sărit la bătaie la jandarmi, fapt pentru care s-ar fi apelat la sprayuri lacrimogene din partea oamenilor legii.

Câteva dube cu mascați au ajuns la cimitir și au ridicat mai mulți indivizi care stau mielușei în fața Poliției în țările în care locuiesc, dar care se dau zmei când revin acasă, la Vaslui. Mai mulți agresori s-au ales cu amenzi și dosare penale pentru ultraj.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: