Controale ale Registrului Auto Român, în tot judetul Vaslui! Au venit echipe din alte judete!

RUSINOS… Scandalul de la Registrul Auto Român Vaslui, acolo unde mai multi inspectori sunt retinuti sau au primit mãsura controlului judiciar, în cazul ITP-urilor false, are o urmare de necrezut.

De cãteva zile, echipe ale RAR – din câte am aflat, au fost în judet inspectori ai Registrului Auto Român de la Buzãu, dar si din alte judete! – opresc sute de masini, pe care le controleazã la sânge.

Motivul? Circulã zvonul prin tarã cum cã pe soselele din judetul Vaslui sunt sute, mii de masini într-o stare tehnicã deplorabilã, însã vechea echipã a RAR Vaslui nu le verifica foarte atent, atunci când acestea ajungeau la o statie ITP.

Conform legii, în mod aleatoriu, cei de la RAR Vaslui pot bloca o masinã aflatã la o statie de Inspectie Tehnicã Periodicã din judet, pentru a face un supracontrol, însã se pare cã acest lucru nu functiona cum trebuie, de aceea si avalansa de controale din ultimele zile.

Soferii vasluieni sunt disperati. Zilele trecute, de exemplu, trei echipaje de Politie “periau” fiecare masinã care trecea prin zona Lukoil, pentru a fi trecutã la probe la echipajul RAR. Ieri, inspectorii RAR au actionat în Zona Industrialã a Vasluiului, oprind pentru verificãri sute de masini.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: