Este “bijuteria” comunei Stefan cel Mare, proiectul de suflet al primarului Mihai Moraru! Mâine, are loc receptia!

VIS ÎMPLINIT… Atunci când, în urmã cu patru-cinci ani, promitea cã Stefan cel Mare va beneficia de o salã de sport ultramodernã, ca în Occident, multi locuitori credeau cã sunt doar vorbe spuse în campanie. Dar, primarul Mihai Moraru a demonstrat cã se tine de cuvânt, a luptat mult si acum, iatã, o bijuterie de clãdire, una dintre cele mai frumoase sãli de sport din judet, este gata de receptie.

Mâine, la ora 10.00, va avea loc receptia la terminarea lucrãrilor la Sala de Sport din satul Stefan cel Mare. Constructorul va preda obiectivul cãtre Primãria comunei Stefan cel Mare, în prezenta reprezentatilor Companiei Nationale de Investitii.

Vor fi 102 locuri pe scaune, fiind una dintre cele mai mari din judet. Aici, spune primarul, vor putea face orele de sport si elevii scolii Stefan cel Mare, scoalã aflatã în apropiere.

“Sala de sport din comuna noastrã va putea gãzdui competitii sportive (baschet, fotbal, handbal sau volei), precum si diverse evenimente culturale, expozitii sau târguri. Am spus cã vom face investitii pentru locuitorii comunei Stefan cel Mare si ne tinem de cuvânt”, a spus primarul Moraru.

Edilul îsi doreste ca, de hramul satului Stefan cel Mare, pe 4 iulie, sã facã si sfintirea acestui important obiectiv.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: