Zeci de vasluieni amendati pentru cã nu respectat mãsurile anticovid

SANCTIUNI…Peste 195 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au actionat în ultimele 24 de ore, la nivel judetean, pentru verificarea respectãrii mãsurilor de protectie sanitarã în contextul pandemiei Covid-19.

În vederea prevenirii rãspândirii virusului SARS-CoV-2, Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vaslui, cu sprijinul Institutiei Prefectului – Judetul Vaslui, au intensificat activitãtile de verificare a modului în care se respectã prevederile legale privind unele mãsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost derulate 7 misiuni specifice si actiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, pietele, târgurile, restaurantele si terasele, precum si mijloacele destinate transportului de persoane.

În cadrul actiunilor de control, au fost verificate peste 245 de persoane, peste 120 de obiective/locatii de interes si societãti comerciale, precum si peste 65 de mijloace de transport persoane.

Echipele de control au depistat 23 de persoane care nu au respectat mãsurile de protectie individualã, acestea fiind sanctionate contraventional conform legislatiei în vigoare, cu amenzi în cuantum de 12.000 lei.

Totodatã, politistii au depistat si 7 persoane care nu au respectat interdictiile privind deplasarea sau libera circulatie, acestea fiind sanctionate contraventional, cu amenzi în cuantum de 2.000 lei.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: