Incendiu de proportii la Lunca Banului. Pomperii au reusit sa salveze casa vecina

Sectia de pompieri Husi a intervenit cu o autospecialã de stingere cu apã si un echipaj specializat pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuintã si o anexã gospodãreascã din localitatea Otetoaia, comuna Lunca Banului. La interventie a participat si SVSU Lunca Banului.

La sosirea echipajului de interventie incendiul se manifesta la nivelul acoperisului, într-o camerã a locuintei si la nivelul unei anexe gospodãresti, existând pericolul de propagare la nivelul întregii case, dar si la un imobil din vecinãtate, aflat la aproximativ doi metri de focar. Dupã aproximativ o orã de lucru, incendiul a fost lichidat în limitele gãsite.

Au ars aproximativ 60 metri pãtrati acoperis din plãci de azbociment si stuf pe asterealã din lemn, circa 30 metri pãtrati tavan, piese de mobilier si diverse textile aflate într-o camerã a locuintei, precum si sculele care se gãseau în anexa gospodãreascã.

S-au degradat aproximativ 30 metri pãtrati planseu, circa 25 metri pãtrati tencuialã si peretii din lemn ai anexei gospodãresti.

A fost salvatã casa învecinatã, trei camere din locuinta cuprinsã de flãcãri, precum si o altã anexã gospodãreascã.

Nu au fost victime.

Cauza probabilã de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: