Scutiri de la plata majorãrilor de întârziere aferente obligatiilor fiscale pentru negresteni

DECIZIE…Consiliul Local Negresti a aprobat, zilele trecute, o hotãrâre prin care, negrestenii care au datorii la plata impozitelor si taxelor locale sunt scutiti de plata majorãrilor de întârziere. Scutirea se va aplica celor care-si vor achita, integral, datoriile, pânã la data de 29 noiembrie 2021.

Conform hotãrârii CL, pentru a beneficia de scutire, contribuabilul persoanã fizicã trebuie sã depunã declaratiile si documentele de proprietate în cadrul Serviciului impozite si taxe, moment în care se verificã concordanta dintre datele din evidenta fiscalã si cele înscrise în actele de proprietate/declaratii si se elibereazã o notã de platã din care rezultã atât creantele principale restante si curente scadente ce trebuie achitate cât si suma ce urmeazã a fi anulatã.

“Dupã stingerea debitelor prin orice mijloacele legale de platã, contribuabilul depune cererea pentru acordarea scutirii de la plata majorãrilor de întârziere, pânã la data de 29.11.2021 inclusiv, sub sanctiunea decãderii, la registratura Primãriei Negresti. Cererea însotitã de documentatia privind scutirea la plata majorãrilor de întârziere aferente obligatiilor fiscale datorate bugetului local, va fi analizatã de Serviciul Impozite si Taxe, în termen de 30 de zile de la data înregistrãrii acesteia”, se mai aratã în hotãrâre.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: