Declaratie-soc a unui primar vasluian! “Voi fi ultimul român care se va vaccina!”

Unul dintre cei mai energici si iubiti primari din judet, edilul comunei Stefan cel Mare, Mihai Moraru, face o declaratie care va surprinde pe toatã lumea, într-un context în care se vorbeste de intensificarea campaniei de vaccinãri, de echipe mobile de vaccinare sau de succesul înregistrat pânã acum în lupta cu virusul Covid 19.

Nici mai mult, nici mai putin, primarul comunei Stefan cel Mare sustine cã va fi “ultimul român” care se va vaccina, pentru un motiv foarte simplu: nu are nevoie de vaccin!

“Da, voi fi ultimul român care se va vaccina în aceastã tarã. Mie nu-mi trebuie acest vaccin, nu am nevoie de el. As fi fãcut un vaccin, dacã simteam nevoia pânã acum, dar nu am avut nevoie. Nimeni nu ne-a explicat ce e cu aceste vaccinuri, din ce sunt fãcute.

Dacã beau un pahar de vin, stiu cã e fãcut din struguri. Dacã mãnânc o fripturã, stiu cã este din carne. Dar, vaccinurile acestea din ce sunt fãcute? Cum cred ei cã oamenii vor da buluc la vaccinare, dacã nu le spun ce contin vaccinurile?

Am înteles cã s-au importat 10 milioane de doze si doar 2 milioane de români s-au vaccinat pânã acum. Ce s-a întâmplat cu celelalte 8 milioane? Nimeni nu stie.

Tocmai de aceea, voi fi ultimul român care se va vaccina. Nu am nevoie sã plec din tarã, mie nu-mi trebuie vaccin, acum”, explicã primarul.

One thought on “Declaratie-soc a unui primar vasluian! “Voi fi ultimul român care se va vaccina!”

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: