Femeia care si-a spintecat concubinul a încercat sã musamalizeze crima

INCREDIBIL…Ies la ivealã detalii socante legate de crima care a avut loc, zilele trecute, în municipiul Vaslui. Femeia care si-a înjunghiat concubinul a încercat sã musamalizeze fapta si sã scape cu basmua curatã. Totul ar fi pornit de la certuri mai vechi între crimnala de 32 de ani si victimã. Femeia a pus mâna pe cutit si l-a înjunghiat pe bãrbatul de 52 de ani, în zona abdomenului, chiar în ziua de Paste, în timp ce fratele acestuia asculta muzicã la cãsti, într-o camerã alãturatã.

Pentru a scãpa de rãspunderea penalã, criminala l-a schimbat de hainele pline de sânge pe concubin. Acesta a zãcut timp de 4 zile, în pat. Abia când era la un pas sã-si dea ultima suflare, femeia l-a anuntat pe fratele victimei. Acesta a sunat dupã ajutor, la 112 dar, din pãcate, ajutorul a venit pra târziu. Medicii sositi la fata locului au descoprit cã bãrbatul avea o plagã tãiatã l aun picior si mai multe în abdomen.

Audiatã de anchetatori, femeia nu a recunoscut comiterea faptei si a declarat cã un cunoscut cu care ar fi consumat alcool ar fi fost cel care l-a înjunghiat, dupã ce s-au certat. A urmat si a doua variantã în care crimnala a declarat cã, de fapt, concubinul ei s-a rãnit singur. Într-un final, a recunoscut comiterea faptelor. Rãmâne de vãzut ce vor spune specialistii tinând cont de faptul cã aceasta era cunoscutã cu afectiuni psihice si o expretizã va trebui sã stabileascã dacã avea sau nu discernãmânt în momentul comiterii oribilei crime.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: