Radarul misterios care a lăsat zeci de șoferi fără permise și puncte! A fost jale pe drumurile naționale, sâmbătă!

În timp ce spre Iași nu era zare de echipaj de la Poliția Rutieră, sâmbătă, pe toate drumurile naționale din județul Vaslui au acționat zeci de polițiști de la Rutieră, plus un radar neinscripționat care a făcut ravagii în zona Vaslui.

„Colegii, circulați cu atenție! Este un radar neinscripționat, LSD, plus un alt radar, care nu știu unde stă și ce numere are. Văd că echipajele de la intrarea în Vaslui au un tabel cu mașinile care au fost prinse de radarul ascuns”.

Asta vorbeau la stațiile auto, ieri după-amiază, șoferii care veneau de la Bârlad spre Vaslui. Zeci de șoferi au fost prinși cu viteză sau făcând depășiri interzise de lege, prin Băcăoani sau Munteni de Jos, așa că au rămas fără puncte, cei norocoși, sau chiar fără permise. Culmea, unii dintre cei trași pe dreapta și sancționați aveau stații pe mașină!

Să mai spunem că echipaje radar, susținute de mai multe echipe de la Poliția Rutieră au acționat ieri atât în zona Negrești, pe zona comunei Ștefan cel Mare, între Simila și Banca sau între Vaslui și Solești, fiind una dintre cele mai mari acțiuni de acest gen din acest an.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: