Mesaj extrem de dur al deputatului Solomon, la adresa col. ISU Ursachi si a primarului Boros, dupã dezastrul de la Bârlad!

REVOLTÃ… Dezastrul de duminicã, de la Bârlad, în urma cãruia zeci de oameni au rãmas pe drumuri, a stârnit un mare scandal în oras. Se pare ca pompierii nu au avut apa suficientã, pentru a interveni, asa ca flãcãrile au cuprins o zonã de case din cartierul Deal. Revoltat de drama prin care trec zeci de bârlãdeni, care si-au pierdut agoniseala de o viata, deputatul de Vaslui, Adrian Solomon, a lansat un mesaj extrem de dur la adresa unui cunoscut ofiter ISU, col. Veronica Ursachi, sefa Autorizatiilor ISU din judet. Solomon spune ca adevãratul vinovat pentru drama de duminica este colonelul Ursachi, care a refuzat sa semneze, ani de zile, documentatia pentru începerea lucrãrilor la retele apa-canal în Bârlad.

„Un sinistru, sapte case arse, 20 de oameni pe drumuri-O drama! 4 ore s-au strãduit pompierii sã stingã incendiul de pe Str. Crângului din Bârlad. O fi mult? O fi putin? Cu sigurantã pentru cetãteni si agoniseala lor a fost prea târziu. Nu cred cã pompierii de ieri sunt vinovati cã nu au avut apã în hidranti. Dar este un pompier vinovat. O doamnã colonel de la ISU Vaslui care, în primãvara anului 2016, a refuzat cu îndârjire sã emitã un aviz pentru eliberarea autorizatiei de constructie pentru implementarea programului de reabilitare si extindere a retelelor de apa si canalizare în Mun.Bârlad -val. 31 milioane de euro.

Erau cuprinse în program toate strãzile din cartier Deal, între Str. Crângului si Bd. Bãlcescu, pe lângã multe altele din alte cartiere. Fãrã autorizatie de constructie nu s-a putut emite ordinul de începere a lucrãrilor într-un contract deja semnat în urma licitatiei finalizate de Aquavas în decembrie 2015. Urmarea? S-a iesit din termen, apoi a urmat un alt Exercitiu bugetar al UE, iar licitatia s-a reluat de 5 ori pânã când, în final, a avut un ofertant si de curând un cîstigãtor. Vor fi reabilitati hidrantii în lunile ce vor urma, dar pentru unii e prea târziu.

Prin urmare avem un vinovat cert al lipsei apei de ieri: doamna col. Ursachi! Avem un beneficiar indirect al abuzului doamnei: primarul Boros care a cîstigat alegerile în iunie 2016 pe fondul amânãrii exagerate a unor lucrãri! Astfel, dacã vã mai aduceti aminte de lozinca “…la brutãrie , cutare la brutãrieee, la brutãrie..!” sã strigãm si noi : Ursachi la pompierie! Ursachi la pompierieee!”, a transmis, într-o postare pe retelele de socializare, deputatul Adrian Solomon.

One thought on “Mesaj extrem de dur al deputatului Solomon, la adresa col. ISU Ursachi si a primarului Boros, dupã dezastrul de la Bârlad!

  1. Cum mama zmeilor să tragi în primarul Boroș măi Șaormel? Păi casele alea și anexele una lângă altele nu sunt cumva de pe timpul când erai vice?? Si Titișor primar? Pune și donează pentru oamenii ăia necăjiți, măcar banii de șaorma!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: