Mult succes, Rareș Trufea! Tot Vasluiul este alături de tine și te va vota la ”Românii au talent”!

1
15

Urmează zile de foc pentru tânărul și talentatul solist vasluian Rareș Trufea, cel care intră în semifinalele de la ”Românii au talent”. În cele două semifinale live de la Românii au Talent, sezonul 11, vor participa câte 12 concurenţi. În total, 24 de concurenţi vor performa în Semifinala Românii au Talent 2021.

Zece concurenţi au fost trimişi în semifinala Românii au Talent, sezonul 11, după ce au primit câte un Golden Buzz din partea unui jurat sau a prezentatorilor emisiunii.

Este și cazul lui Rareș. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu, după ce Rareș Ionel Trufea a cântat pe scena de la Românii au Talent 2021.

Rareș a mers la Românii au Talent cu gândul de a lua trei de ”DA”, pentru a trece în etapa următoare. Însă, se pare că soarta a avut alt plan pentru el. Talentatul muzician a primit Golden Buzz-ul, care l-a propulsat direct în semifinala Românii au Talent, sezonul 11.

”Rareș a cântat superb! Mai aveam puțin și eu voiam să apăs acest buton. M-a impresionat interpretarea lui matură. Este exact cum îmi doresc eu să aud cântăreții din ziua de astăzi”, a spus Andra.

”Mergem la București! Votați-ne! Mulțumim că sunteți alături de noi!”, este mesajul transmis pe Facebook de tatăl talentatului solist, Ionel Trufea.

1 COMENTARIU

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!