Alcoolemie record depistată de polițiștii de frontieră

L-AU PRINS…Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Țuțora au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism neînmatriculat, deși era într-o stare avansată de ebrietate.

Astfel, în data de 11 mai, polițiști de frontieră au oprit, pentru control un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii.

Polițiștii de frontieră au procedat la legitimarea persoanei și au constatat faptul că la volanul mijlocului de transport era un cetățean român în vârstă de 50 de ani, cu domiciliul pe raza județului Iași.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au observat că bărbatul emană o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost condus la sediul Serviciului Poliției Rutiere în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice. Totodată, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul nu este înmatriculat pentru a circula pe drumurile publice. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor deconducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și punere în circulație a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: