Ce șmecher e ”băiatul cu rucsacul”! Stă fără mască în Parlament, dar sare la gâtul colegilor parlamentari!

Deputatul Adrian Solomon a postat, pe pagina de Facebook a PSD Bârlad, o poză în care ”băiatul cu rucsacul”, deputatul USR Mihai Botez, apărea fără mască la lucrările în plen. Vorbim de același Botez care făcea spume, cu ceva timp în urmă, când vedea colegi parlamentari fără mască. Dar, ipocrit așa cum îl știe un județ întreg, Botez refuză să respecte normele sanitare de protecție când nu este văzut de alții – crede el – și face ce știe mai bine, fentează și dezinformează.

Legat de postarea cu Botez fără mască, pe pagina de Facebook a PSD Bârlad a apărut următorul mesaj:

”Când uiți pilda cu piatra și vinovații…

Botez se revolta când Solomon a fost pozat fără mască în plen. Păi cum e acum, tovarașe?”.

Faza frumoasă acum vine. Ce face Botez? Caută prin rucsacul adus de la Bârlad niște poante și niscaiva explicații. Și ce găsește să spună electoratului? Haideți să vedem cât de ipocrit este, într-o postare ulterioară, tot pe Facebook:

” M-a fotografiat Adrian Solomon în timp ce beam suc în plen, FĂRĂ MASCĂ.

Pe lângă faptul că nu înțeleg de ce face referire la sine la persoana a III-a, nu pot să îmi dau seama cum se presupunea că ar fi trebui să beau sucul.

Prin mască?”.

După ce explică în ce mod va face el din USR Vaslui cel mai puternic partid din județ, Botez se scuză:

”O să fiu mai atent cu masca, dar cei care mă cunoașteți sau m-ați văzut pe la evenimente știți că mă conformez regulilor”.

Două lucruri sunt evidente: Botez a fost prins fără mască în Parlament, iar USR Vaslui va ajunge rău de tot, după această guvernare catastrofală. Nu vâ îmbătați cu suc, domnule deputat!

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: