Maraton de vaccinare, în Vaslui si Negresti! Sunteti asteptati pe 15 si 16 mai, între orele 9.00 si 21.00!

Pentru a veni în sprijinul populatiei judetului Vaslui, Directia de Sãnãtate Publicã Vaslui anuntã cã în zilele de 15 si 16 mai, în intervalul orar 9⁰⁰-21⁰⁰, se desfãsoarã Maratonul de Vaccinare anti-COVID-19 în municipiul Vaslui, în locatia amenajatã la Muzeul Judetean “Stefan cel Mare” Vaslui (cu 3 fluxuri) si în Negresti, în locatia amenajatã la Sala de Sport (cu 2 fluxuri).

Astfel, persoanele care doresc sã se vaccineze si au documente de identitate valabile se vor putea prezenta direct la centrele de vaccinare, fãrã programare, pe tot parcursul intervalului orar de functionare.

Important de retinut este faptul cã imunizarea efectivã si timpul de asteptare pot fi conditionate de capacitatea centrului respectiv. Precizãm cã imunizarea se va efectua cu vaccin de la compania Pfizer BioNTech, în limita a 102 persoane/zi/flux de vaccinare.

Persoanele care opteazã pentru aceastã modalitate extinsã de înscriere în procesul de imunizare vor fi înregistrate direct în Registrul Electronic National al Vaccinãrilor (RENV) si vor primi adeverinta de vaccinare, conform procedurilor.

Vaccinarea rãmâne solutia sigurã si eficientã pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agentia Europeanã a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reuneste experti la nivel european. Recomandãm raportarea oricãrei reactii adverse suspectate atât de cãtre profesionisti cât si de cãtre cetãteni.

Activitatea este organizatã de Directia de Sãnãtate Publicã Vaslui cu sprijinul Institutiei Prefectului-Judetului Vaslui, Consiliului Judetean Vaslui, Primãriei Municipiului Vaslui, Primãriei Orasului Negresti si a Colegiului Medicilor Vaslui.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: