Politia, în centrul Vasluiului! Scandal între un proprietar de cãsoaie si chiriasi, seara trecutã!

A fost mare tãmbãlãu, seara trecutã, la câtiva pasi de Prefectura judetului. Un proprietar al unei ditamai case cu spatii de închiriat din centrul orasului s-a certat, în vãzul lumii, cu chiriasii dintr-unul din spatiile închiriate. Nemultumiti cã patronul cu pricina le dã si acum cãldurã cu ghiotura, chiriasii s-au luat la ceartã cu patronul, pe stradã, în vãzul lumii.

“Cât mai ai de gând sã ne dai cãldurã, omule, sã ne usuci cu facturile? Nu vezi cã afarã sunt 30 de grade? Ne înnebunesti cu facturile la cãldurã”, au strigat chiriasii, extrem de nervosi.

Pentru a le demonstra cine este seful, dom’patron s-a apucat si a sigilat spatiul cu pricina, spunãnd cã le interzice sã mai intre în casa lui. Numai cã, având contracte valabile si în vigoare, chiriasii au chemat politia, acuzând relele practici ale patronului de cãsoaie.

De fatã cu politia si cu multi dintre vasluienii care asistau la scandal, chiriasii au scos sigiliul aplicat de patron, urmând ca, în zilele urmãtoare, sã se rezolve si problema contractului. Sunt voci care spun cã nu e prima datã când dom’patron umflã facturile la cãldurã, cu sute de lei….

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: