VIDEO Rãzboi TOTAL la Suletea! Noaptea, ca hotii! Zeci de proprietari de terenuri cer socotealã celor trimisi de Comcereal sã le distrugã 65 de hectare de floare!

0
692

In aceste momente, în comuna Suletea, zeci de proprietari de terenuri se îndreaptã spre punctul Pârlita, din extravilanul satului, pentru a cere socotealã reprezentantilor trimisi de Comcereal sã distrugã 65 de hectare de floarea soarelui. De la ora 5.00 dimineata, hoteste, mai multe tractoare cu instalatii de erbicidare au lansat substante otrãvitoare spre culturile oamenilor, pe motiv cã este terenul Comcereal. Oamenii din Suletea, mintiti si sãtui de golãniile Comcereal, au dat suprafata unui fermier local, care a pus floare pe terenurile lãsate pârloagã de firma distrusã de Cojocaru si Chiscã. Numai cã, brusc si dintr-odatã, lichidatorii Comcereal si-au amintit cã au teren acolo. Fãrã sã lucreze deloc terenurile, acestia au angajat o firmã pentru a distruge zecile de hectare de floare puse pe terenurile celor din Suletea. Mai multã lume a sunat la 112 pentru a anunta haiduciile celor trimisi de Comcereal, însã li s-a spus cã nu este urgentã! Culmea, cu doi ani în urmã, la o actiune în care oamenii si-au luat terenurile înapoi la Suletea, când cei de la Comcereal au sunat la 112 numai trupele NATO nu au ajuns acolo…

“Este dezastru, mi-au distrus totul. Au venit ca hotii, noaptea, si mi-au ierbicidat floarea. Am pagube de peste 100.000 de lei. Este nenorocire, aici! Vin si oamenii, am chemat si Politia”, a spus Vlad Buta, fermierul cãruia Comcereal i-a distrus 65 de hectare de floare.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.