Accident FOARTE GRAV petrecut în județul Iași! Sunt 13 victime, Planul Roșu a fost activat în județul vecin!

Nu mai putin de 12 adulti si un copil au ajuns la spital, în această după-amiază, dupa ce un microbuz si un autocamion s-au ciocnit frontal pe raza localitatii Vanatori, din judetui Iasi, fiind activat Planul rosu de interventie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe DN 24, la intersectie cu DN 24C, pe raza localitatii Vanatori, judetul Iasi, a avut loc un accident in care au fost implicate un microbuz si un autocamion.

Centrul Infotrafic afirma ca doua persoane au ramas incarcerate.

Comform ISU, din cele 17 persoane implicate in acest incident rutier, 13 – 12 adulti si un copil – au fost transportate la spital constiente, pentru investigatii suplimentare.

Patru persoane au refuzat transportul la spital.

Avand in vedere numarul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul judetului a fost activat Planul Rosu de Interventie.

La fata locului, echipajele operative intervin cu 2 masini de stingere, o autospeciala de descarcerare si o autospeciala pentru transport victime multiple.

Totodata, pentru optimizarea interventiei, in teren actioneaza si 2 ambulante SMURD, o autospeciala de terapie intensiva mobila si doua ambulante apartinand Serviciului Judetean de Ambulanta.

Circulatia este intrerupta pentru desfasurarea interventiei de acordare de ingrijiri medicale si cercetarea imprejurarilor producerii evenimentului rutier.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: