Cea mai tristă zi pentru sute de dascăli vasluieni! Mulți au plâns, când au primit fluturașii de salarii!

Ieri, a fost una din cele mai negre zile din acest an pentru cei 7.000 de dascăli din județul Vaslui. Când au primit fluturașii de salarii, foarte multe profesoare de la liceele din Vaslui s-au apucat de plâns, văzându-și salariile micșorate cu 1.000-1.500 de lei.

Decizia Guvernului de a trimite copii în vacanță în aprilie i-a lovit dramatic la venituri pe foarte mulți profesori, care s-au văzut fără sporuri și fără ore suplimentare. Așa că, salariul pe aprilie a fost pe măsura acestei măsuri dramatice luate de guvernanți.

”A fost mare tristețe în cancelarie. Multe colege profesoare s-au apucat de plâns, când au văzut că li s-a luat o treime din salarii. Am ajuns cu toții aproape de salariul de încadrare, de necrezut. Probabil că Guvernul a ajuns la fundul sacului și s-a gândit să facă economii, tăindu-ne salariile. Să le fie rușine”, a spus un profesor de la un important liceu din Vaslui.  

Singurii dascăli care au primit un salariu cât de cât decent au fost cei care au avut ore suplimentare cu elevii din clasele a VIII-a și a XII-a.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: