Postul de la Bucuresti mai are de asteptat! Comisarul sef Ioan Tamas Marcu nu scapã de sefia IPJ Vaslui

Trimis la Vaslui, ca sef de inspectorat dupã ce, gurile rele spun cã ar fi intrat în dizgratiile unor parlamentari din judetul Arad cu care s-ar fi certat, comisarul sef Ioan Tamas Marcu nu scapã de sefia IPJ Vaslui. Si asta pentru cã, pânã în prezent, conducerea Politiei române nu i-a gãsit un înlocuitor.

Tamas îsi doreste sã plece cât mai repede de la Vaslui în conditiile în care, pe surse, am aflat cã-l asteaptã un post cãldut în cadrul IGPR, sef Centru de Emigrãri. Din pãcate, aceastã promovare mai are de asteptat. Trimis la Vaslui din septembrie, 2020, Tamas a demonstrat cã nu si-a dorit postul si, o lungã periodã de timp, a stat mai mult în concedii medicale successive. Pe fondul acestor concedii, comisarul sef Ioan Marcu Tamas si-a pierdut capacitatea temporarã de muncã dar, a fost pus, din nou, în drepturi, în februarie, anul acesta.

De atunci, comisaru sef Tamas si-a preluat functia la Vaslui, în speranta cã, în scurt timp, va scãpa de corvoadã si va putea pleca la Bucuresti. Din pãcate, pânã când IGPR va gãsi pe cineva care sã-l înlocuiascã, Tamas mai are de asteptat.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: