Postul de la București mai are de așteptat! Comisarul șef Ioan Tamaș Marcu nu scapă de șefia IPJ Vaslui!

Trimis la Vaslui ca șef de inspectorat după ce, spun gurile rele, ar fi intrat în dizgrațiile unor parlamentari din județul Arad cu care s-ar fi certat, comisarul șef Ioan Tamaș Marcu nu scapă de șefia IPJ Vaslui. {i asta pentru că, până în prezent, conducerea Poliției române nu i-a găsit un înlocuitor.

Tamaș își dorește să plece cât mai repede de la Vaslui în condițiile în care, pe surse, am aflat că-l așteaptă un post călduț în cadrul IGPR, șef Centru de Emigrări. Din păcate, această promovare mai are de așteptat.

Trimis la Vaslui din septembrie 2020, Tamaș a demonstrat că nu și-a dorit postul și, o lungă periodă de timp, a stat mai mult în concedii medicale successive. Pe fondul acestor concedii, comisarul șef Ioan Marcu Tamaș și-a pierdut capacitatea temporară de muncă dar a fost pus, din nou, în drepturi, în februarie, anul acesta.

De atunci, comisaru șef Tamaș și-a preluat funcția la Vaslui, în speranța că, în scurt timp, va scăpa de corvoadă și va putea pleca la București. Din păcate, până când IGPR va găsi pe cineva care să-l înlocuiască, Tamaș mai are de așteptat.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: