Un violator, originar din județul Vaslui, se plimbă liber prin Europa! Este dat în urmărire generală!

De aproape un an de zile, Vasile Stanciu, din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, apare pe pagina IGPR la rubrica ”Persoane urmărite”. Pe numele acestuia, în ziua de 4 iunie 2020, Judecătoria Vaslui a emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De atunci, dacă e să ne luăm după ceea ce apare pe pagina Poliției Române, Stanciu e dispărut.

Infracțiunea, care i-a adus mandatul de arestare, a avut loc pe 29 septembrie 2019. În acea zi, Vasile Stanciu, a cărui poreclă este Ganu, s-a întâlnit cu un amic de-al său și cu fiica acestuia de 12 ani, la Târgul de Toamnă din Vaslui. Au consumat băuturi alcoolice, iar spre seară cei doi bărbați și fetița au plecat spre locuința lui Stanciu.

Ajunși la destinație cei doi au stat ”la un șpriț” până noaptea târziu, iar la un moment dat tatăl fetei a ieșit din casă pentru a merge la wc-ul din fundul curții. Imediat după ce partenerul de pahar a ieșit din casă, Stanciu a închis ușa pe dinăuntru și s-a năpustit asupra fetei.

Auzind țipetele copilei, tatăl fetei a încercat să intre în casă, dar n-a reușit. În cele din urmă biata fată a scapat de agresor, a deschis ușa și a sărit plângând în brațele tatălui ei. Acesta nu a stat pe gânduri și a sunat la 112. Văzând că amicul său sună la poliție,  Stanciu a rupt-o la fugă.

Iată și datele care apar pe pagina IGPR, în dreptul lui Stanciu Vasile:

Data nașterii: 01-01-1979

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Satu Nou, jud. VASLUI, ROMANIA

Motivul: mandat de arestare preventiva

Fapta: viol

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: