O iubire interzisã, motivul scandalului de la Bãcesti

INCREDIBIL….Mãcelul de la Bãcesti, în urma cãruia trei persoane au ajuns la spital, a pornit din cauza unei povesti de dragoste tigãneascã, terminatã prost. Totul a pornit dupã ce un adolescent de 16 ani, din Bãcesti, s-a îndrãgostit de o minorã de 14 de ani, din Murgeni. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost descoperitã de rudele fetei astfel cã adolescentul a fost sechestrat, câteva zile, acasã la fatã. Dupã ce a fost eliberat, familia fetei a venit sã se înteleagã, la Murgeni. Nu au reusit sã ajungã la un consens astfel cã totul a degenrat într-o bãtaie generalã.

Martorii povestesc cã rromii din Murgeni au venit pregãtiti de rãzboi, la Bãcesti, înarmati cu cutite si sãbii. Primii care au cãzut victim au fost chiar rudele adolescentului îndrãgostit. “Erau la o masã, la un bar în centrul Bãcestiului. Pe ei au tãbãrât primii si i-au lovit cu sãbiile si cutitele. Au scãpat dupã ce au intrat în curtea unui vecin si acolo tiganii de la Murgeni nu au mai intrat. Rãnit grav a fost chiar bunicului bãiatului ãsta de la care a pornit tot scandalul. El a ajuns, în stare gravã, la spital. Ceilalti au scãpat cu rãni mai usoare. Din câte am aflat, familia fetei si cea a bãiatului au încercat sã ajungã sã se înteleagã dar nu au reusit asa cã totul a degenerat în bãtaie generalã.

Rromii de la Murgeni au venit pregãtiti de rãzboi. Aveau asupra lor sãbii si cutite. Nu s-au mai uitat unde si pe cine lovesc. Au dat în stânga si în dreapta. A venit politia sã-i despartã dar nu cred cã se linistesc asa de repede. Este grav ce se întâmplã si tiganii sunt scãpati de sub control. Pentru ei nu existã reguli sau legi. Asa a fost si în timpul restrictiilor impuse de pandemie. Nu au respectat nici cea mai elementarã mãsurã de precautie. Fãceau grãtare în mijlocul drumului si nu le pãsa de nimeni”, spun, revoltati, oamenii din Bãcesti.

Deocamdatã, la Bãcesti este liniste. Si asta pentru cã ecipajele de politie si jandarmi au rãmas în zonã pentru a potoli o nouã rãscoalã a rromilor. De asemenea, nici unul dintre combatanti nu a fost retinut. Conform declaratiilor reprezentantilor politiei vasluiene, la aceastã orã au loc audieri. La spital a rãmas internatã doar o singurã victimã, bunicul adolescentului iubãret. Ceilalti doi combatanti ajunsi la spital au primit îngrijiri medicale si apoi au cerut sã fie externati.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: