Festivalul Mai cu Folk si-a desemnat câstigãtorii

La Vaslui a avut loc Festivalul National „Mai cu Folk”. Dupã aproape doi ani de pandemie s-a organizat în sfârsit, din nou festivalul, în parcul Copou cu participarea fizicã atât a concurentilor cât si a spectatorilor. A fost un eveniment bine organizat, de tinutã, cu o participare numeroasã la toate categoriile de vârstã! Bârlãdenii au participat cu concurenti de la scolile Iacov Antonovici si Colegiul National Gheorghe Rosca Codreanu, atât la individual cât si cu cele douã grupuri: Ecou- V-VIII si Cristal -IX-XII.

Trofeul festivalului a fost câstigat de grupul Amenis- Mereutã Amedeea si Mereutã Anisia. Locul I la cat 9-12 ani, grupul Ecou, locul II la aceeasi categorie, individual Silvestru Cristian. De asemenea, locul I la categoria 12-15 ani a fost câstigat de grupul Amenis, surorile Mereutã Anisia si Amedeea. Au mai participat fratii Cãlin Petru si Nicolae, Muntianu Vanessa, Parpalea Ana Maria si David Cozar care a venit special de la Bucuresti pentru a interpreta melodia ,,Moartea Caprioarei”, în amintirea marelui cantautor Ion Chiriac.

Invitat special al editiei din acest an a fost Mircea Vintilã, unul dintre cei mai iubiti si apreciati folk-isti ai tãrii.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: