ITP-uri false descoperite de politistii de frontierã. Un român si un moldovean prinsi

Politistii de frontierã huseni efectueazã cercetãri în privinta a doi bãrbati care au prezentat la controlul de frontierã documente false pentru autoturismele pe care le conduceau.

Astfel, la sfârsitul sãptãmânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitãtilor de control, pentru a iesi din tarã, N.T., cu cetãtenie românã si moldoveanã, în vârstã de 41 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în România.

În aceeati zi, politistii din cadrul Sectorului Politiei de Frontierã Husi, aflati în exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localitãtii de frontierã Drânceni, un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetãtean român în vârstã de 30 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea dovezilor efectuãrii inspectiei tehnice periodice prezentate la control pentru autoturismele în cauzã, politistii au procedat la efectuarea de verificãri specifice, în urma cãrora au constatat cã documentele nu îndeplinesc conditiile de formã si fond ale unor documente autentice, fiind false. Politistii de frontierã efectueazã cercetãri în ambele cauze sub aspectul sãvârsirii infractiunii de uz de fals.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: