Vasluianul pãcãlit cu 10.000 de euro de iubita cu 30 de ani mai tânãrã vera dreptate, cu orice pret! Amenintã cã îsi va da foc în fata judecãtorilor

DREPTATE!…Sãtul sã mai astepte rãspunsuri din partea autoritãtilor, vasluianul pãcãlit cu peste 10.000 de euro de iubita mai tânãrã cu 30 de ani, vrea, cu orice pret, dreptate. Spune cã va veni curând în tarã, din Finlanda si cã îsi va da foc în fata judecãtorilor. “Am primit o hârtie în care mi se spunea cã dosarul meu va ajunge, în cel mai scurt timp, în instantã. Asta se întâmpla în luna februarie. Au trecut mai bine de trei luni si nimic nu s-a întâmplat.

Pare cã cineva nu vrea ca acest dosar sã ajungã în mâna magistratilor pentru cã altfel nu îmi explic de ce îl ignorã. Mã întorc acasã si îmi dau foc în fata Tribunalului pentru cã nu mai rezist. Sunt terminat si dãrâmat psihic sI cei care ar trebui sã-mi facã dreptate au bãgat capul în nisip sI nu vor sã rãspundã nici la solicitãrile avocatului de a studia dosarul”, spune Constantin Popa, vasluianul pãcãlit.

Iubirea gãsitã pe retelele de socializare poate fi, în cele mai multe cazuri, o înselãciune cu pagube destul de mari. Este si cazul vasluianului de 51 de ani, plecat la muncã în Finlanda de multã vreme. Constantin Popa a povestit cã a cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o adolescentã de 15 ani pe atunci, pe Facebook, în 2015 si a crezut cã si-a gãsit si marea dragoste. În schimb, dupã câtiva ani a realizat cã, de fapt, a fost victima unei înselãciuni care i-a scos din buzunare peste 10.000 de euo.

A încercat sã-si gãseascã dreptatea si s-a adresat, în 2018, autoritãtilor din judet, cu plângere penalã pentru înselãciune. Din pãcate, rãspuns la plângerea sa a primit dupã aproximativ doi ani. “Dupã ce, în 2018, am fãcut plângere pentru înselãciune, am povestit ce s-a întâmplat si am indicat si martori cã nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat si avocat, dar degeaba”, a povestit acesta. De asemenea, bãrbatul îsi spune si povestea de iubire si cum a ajuns sã fie victima unei fete cu 30 de mai micã decât el.

“Am cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o tânãrã din localitatea Buda, comuna Osesti, în 2015. Pe atunci era elevã în Negresti. Am ajutat-o sã facã scoala. În clasa a 12-a i-am dat bani si sã facã meditatii si sã se pregãteascã de Bacalaureat. Sau asa îmi spune ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în tarã sã mã vãd cu ea, dar nu am gãsit-o acasã. Era plecatã la mare. Am venit si a doua oarã sã o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am gãsit-o”, a povestit Constantin Popa.

De asemenea, bãrbatul a povestit cã suma cheltuitã pentru plãcerile iubitei sale a depãsit 40.000 de euro, dar plângerea a formulat-o pentru 10.000 de euro pentru cã atât a putut dovedi, cu acte, cã banii au intrat în posesia tinerei din Buda.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: