Tãtaru tremurã serios, vin alegerile în partid! SURSE: Arcãleanu ar urma sã fie exclus din PNL Vaslui!

O VARÃ FIERBINTE… „Biroul Executiv a luat decizia de a declansa procedurile de alegeri în PNL. Data propusã pentru congres este 25 septembrie. Numãrul total de delegati va fi de 5.000.

Am stabilit calendarul de alegeri. Congresul PNL nu înseamnã doar alegerea conducerii nationale, înseamnã alegerea conducerii la toate nivelurile.

Ca si calendar propus: în perioada 1-15 iunie vor avea loc adunãrile generale ale organizatiilor locale, care vor alege conducerile PNL la nivel local. În perioada 1 iulie – 10 august vor avea loc conferintele judetene de alegeri, conferinte la care se vor alege conducerile judetene ale PNL.

Între data de 10 august, termenul prevãzut pentru finalizarea alegerilor la nivel judetean, si data de 25 septembrie este prevãzutã o perioadã de 45 de zile, conform statutului, pentru campania pentru congres”.

Este declaratia fãcutã ieri de presedintele PNL, Ludovic Orban, declaratie care clarificã perioada în care, la Vaslui, se vor organiza alegeri pentru functia de presedinte.

Desi Nelu Tãtaru îsi doreste cu ardoare functia de presedinte, sunt câteva lucruri care ar trebui sã cântãreascã greu în realegerea sa ca lider judetean PNL.

În primul rând, faptul cã la alegerile locale pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean nu s-a implicat deloc, fapt care a condus la esecul candidatului Arcãleanu – pe anumite canale de comunicare, Orban a recunoscut cã Tãtaru a refuzat sã-l sprijine pe Marius Arcãleanu la locale! – ar putea fi un motiv serios de a-l înlocui din functie.

În plus, se vorbeste în PNL Vaslui de o dictaturã impusã de fostul ministru al Sãnãtãtii, ceva de genul “Nu esti de acord cu mine, ai zburat din partid”. Au simtit-o pe pielea lor primari liberali, consilieri locali si judeteni, exclusi la ordinele lui Tãtaru.

Ciudat este un zvon care circulã de câteva zile în PNL. În prag de alegeri interne, cu un Marius Arcãleanu complet nemultumit pentru modul în care a fost înlãturat din toate functiile din PNL Vaslui, Tãtaru ar fi spus cã se gândeste sã propunã excluderea directorului general al CJAS Vaslui. Ceea ce ar fi cu adevãrat o bombã, care ar împãrti în douã organizatia judeteanã condusã de Tãtaru si familia Polak.

Dacã se va ajunge aici, va fi iures mare în partid, avertizeazã unii liberali.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: