Spășiți, cei 6 ”zmei”, autori ai atacului de la Băcești, au intrat în arestul IPJ! Astăzi, vor afla decizia judecătorilor!

Sâmbăta trecută, țiganii din Băcești s-au înfruntat cu țiganii din Murgeni, ultimii ajutați și de confrați de etnie din comuna Zorleni. Trei persoane au ajuns la spital, după ce taberele s-au atacat cu cuțite, o adevărată baie de sânge pe strada principală din Băcești.

După zile de audieri, polițiștii au stabilit cine sunt cuțitarii, cei care au atacat fără milă persoane nevinovate. Șase persoane, din Băcești și Simila, Zorleni, au ajuns după gratii, inclusiv un copil de 14 ani. Stupoare totală! Dacă ajungi să folosești un cuțit la 14 ani, ai toate șansele ca la 20-25 de ani să fii criminal în serie, spun specialiștii. Dar, adevărul este crunt.

Aseară, cei 6 au fost văzuți părăsind sediul IPJ, fiind duși la arestul Inspectoratului, din sediul Poliției Municipale. Vor avea timp destul să se gândească dacă gesturile lor de sâmbăta trecută au meritat privarea de libertate.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: