Marius Arcăleanu, ANUNȚ-BOMBĂ în această seară! Va candida la președinția PNL județean, Tătaru este în corzi!

Trecut pe linie moartă de către președintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, fostul candidat la președinția Consiliului Județean Vaslui și fost secretar general al al organizației liberale județene, Marius Arcăleanu, a decis să lanseze o provocare către conducerea PNL.

În timp ce Tătaru caută soluții pentru a-l exclude din partid, Arcăleanu îi dă ”șah” fostului ministru al Sănătății și anunță că va candida la președinția PNL municipal Vaslui pentru ca, ulterior, să candideze și la postul de președinte al organizației județene.

Este cu adevărat o mutare-surpriză făcută de liberalul care l-a făcut pe Dumitru Buzatu să tremure, în septembrie 2020, atunci când i-au lipsit câteva mii de voturi pentru a ajunge în fruntea CJ Vaslui. Și atunci – ca și acum! – cel care i-a pus bețe în roate și nu l-a sprijinit deloc a fost chiar Nelu Tătaru!

”Dragi prieteni,

Am decis să candidez pentru funcția de președinte al PNL Vaslui – organizația municipală.

Este un context important pentru PNL, acela al pregătirii alegerilor în partid la nivel național.

Situația generează nevoia unor decizii importante și pentru noi, cei care vrem să facem parte din echipa ce va conduce partidul în etapa următoare.

Consider că funcția de președinte al organizației municipale va constitui un suport solid pentru candidatura mea ulterioară la funcția de președinte al PNL Vaslui – organizația județeană.

Din discuțiile cu dumneavoastră a rezultat nevoia de democrație și comunicare în organizațiile noastre locale. Fiecare dintre noi a efectuat deja o analiză a modului de funcționare al PNL Vaslui și a identificat provocările care trebuie depășite.

Sunt adeptul democrației și comunicării și, de aceea, vă asigur că, împreună, putem depăși situația actuală, în care deciziile sunt luate dictatorial, de unul singur, fără consultări cu ceilalți colegi din PNL Vaslui, de către președintele actual al organizației județene.

În acest context, decizia mea se datorează, în primul rând, nevoii de a reforma organizația PNL Vaslui împreună cu dumneavoastră.

Sunt sigur că mulți dintre dumneavoastră mă veți susține, având în vedere colaborarea noastră deosebită din ultimii ani și obiectivele de interes comun pe care le-am identificat de-a lungul timpului”, a postat Marius Arcăleanu, pe rețelele de socializare.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: