Vasluienii cu necazuri, în audiență la deputatul de Vaslui, Eduard Popica! ”Alături de colegii mei parlamentari, vom încerca să le rezolvăm problemele”

Ca în fiecare săptămână, vinerea, locuitorii județului Vaslui, înscriși în programul de audiențe, au fost prezenți în număr mare la Cabientul Parlamentar al deputatului PSD de Vaslui, Eduard Andrei Popica, de la Bârlad. Oamenii, cu diverse vârste, au prezentat problemele pe care le au și cărora parlamentarul vasluian le poate găsi o rezolvare, pe cale legală, apelând la diverse instituții.

”Încercăm, pe cât posibil,  împreună cu echipa mea, dar și cu ceilalți colegi parlamentari PSD, să rezolvăm situațiile prezentate.

Problemele cu care se confruntă cetățenii județului sunt diverse, de la probleme sociale, probleme ce țin de aplicarea Legii fondului funciar, probleme ale comunităților în care trăiesc, probleme legate de pensii și salarii.

Așa cum am făcut-o de fiecare dată, noi, echipa de parlamentari PSD ai județului Vaslui, suntem alături de fiecare locuitor al județului. În acest context, orice persoană care crede că îi putem fi de folos este așteptată la sediul Cabinetului parlamentar din zona Cerbul de Aur. din Bârlad, dar și la Vaslui, la sediul Organizației Județene a PSD”, a declarat tânărul și energicul deputat vasluian.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: