Doi salvatori de la ISU Vaslui au ieșit la pensie, în aplauzele colegilor! Vă dorim ani liniștiți și sănătate!

Pentru subofițerii Petru Dobârcianu și Gabriel Țuchendrea, de la Detașamentul de pompieri Vaslui, ziua de sîmbătă a fost ultima tură de serviciu. Lăsatul serii, semn al încheierii unei zile, a fost un bun prilej de rămas bun de la colegii cu care au participat la sutele de intervenții de-a lungul anilor de muncă în folosul comunității. 

”Însă orice sfârșit este ocazia unui nou început, astfel încât le dorim colegilor noștri să se bucure de o pensie binemeritată, mulțumindu-le pentru profesionalismul și dedicarea cu care s-au implicat în salvarea semenilor lor”, le transmit colegii de la ISU Vaslui.

Iată și cartea de onoare a celor doi salvatori de la ISU Vaslui, oameni cu suflet mare, care au salvat zeci, sute de vieți în activitatea depusă în slujba comunității.

Plutonier adjutant șef DOBÂRCIANU PETRU 

A fost recrutat în 1986 la Regimentul 79 Câmpia Turzii. În anul 2006 a fost încadrat ca și conducător auto la Secția de pompieri Huși, iar după opt ani a venit la Detașamentul de pompieri Vaslui. În acest răstimp a participat la foarte multe intervenții, salvări persoane de pe râul Prut  și a trăit să se vadă la sfârșitul unei cariere militare.

În ultima tură, Petru a participat la o ultimă intervenție: accidentul rutier de la Pușcași.

Plutonier adjutant șef ȚUCHENDREA GABRIEL

Încadrat în anul 1995 la Grupul de pompieri vaslui, prin felul său de a fi şi de a se implica, a demonstrat că a fost unul dintre pompierii care şi-au iubit meseria cu tot sufletul şi deopotriva uniforma militară.

Greutățile cu greu pot fi depășite de o singură persoană. De obicei, ele sunt depășite împreună de un colectiv, atunci echipa este mai eficientă, când găsește soluții în situațiile-limită și este creativă.

Acesta este și principiul lui Gabi: „indiferent de greutatea  misiunii, trebuie găsită rapid soluția potrivită!”

”Acesta este și sfatul colegilor noștri către tinerii care preiau ștafeta: „să fie uniți, pentru că echipa de la pompieri este cel mai bun început. Iar a rămâne împreună cu ei este un progres. A munci în echipă înseamnă succes”, mai transmit colegii de la ISU Vaslui.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: