Tătaru a turbat de furie: Tudor Polak îl înfruntă și votează alături de Cîțu! PNL Vaslui este rupt în două, în acest moment!

Ceea ce, inițial, era doar un zvon, și anume că între Nelu Tătaru și Tudor Polak este un război surd și că aceștia doi nu se mai suportă, a devenit realitate. Agențiile de presă au dezvăluit, duminică seara, lista celor 40 de reprezentanți sau liberali cu greutate din județe, care îl susțin pe Cîțu.

Pe listă, surpriză! Din partea județului Vaslui, cel care îl susține pe actualul premier Cîțu pentru funcția de președinte PNL este tocmai deputatul Tudor Polak, cel care afirma în partid, zilele trecute, despre Tătaru: ”El să-și vadă de Hușul lui, eu conduc organizația de la Vaslui!”.

Este clar, în aceste condiții, că organizația de la Vaslui este scindată între Tătaru și Polak, câtă vreme se pare că fostul ministru al Sănătății ar înclina balanța către Orban. De altfel, în ultimele zile, spun sursele noastre, în PNL Vaslui este o stare de tensiune foarte mare, pentru că se apropie alegerile interne, iar tot mai multe voci din partid acuză politica dictatorială dusă de președintele actual, Nelu Tătaru.

Tătaru, însă, a născocit un plan prin care vrea să-l blocheze pe Polak la președinția PNL municipal Vaslui. Din senin, pentru funcția de președinte al organizației municipale și-a anunțat intenția de a candida nimeni altul decât Robert Vlada, cumătrul lui Tătaru.

Surprins de anunțul făcut de Vlada, Tudor Polak ar fi avut o ieșire violentă la o ședință de Birou Local, recent, spunând despre contracandidatul său că este ”un pesedist, care s-a ascuns mereu sub fustele soției”. Un lucru este clar: în PNL Vaslui va fi o vară fierbinte!

One thought on “Tătaru a turbat de furie: Tudor Polak îl înfruntă și votează alături de Cîțu! PNL Vaslui este rupt în două, în acest moment!

  1. Sunteti niste fraieri. Tataru si Polak nu se mai suporta. Chiar credeți? Tataru este cel mai smecher. L-a trimis pe Polak sa intre in tabara inamica pentru a avea informatii tot timpul din interior, iar ulterior, exact la momentul oportun, sa faca jocul lui. Ce garantii au opozantii lui Tataru ca nu este asa? Doar vorbele lui Polak si faptul ca a declarat ca-l sustine pe CÎțu? Dar ce credeți că face mama lui, că doar ea ține cu Tătaru și știm că în familie ea conduce. Cei care o urăsc pe doamna Polak, ajung, prin această combinație simplă. Să îl voteze pe fiul său.Eu cred în continuare ca Tătaru este mai șmecher, iar cealaltă tabără din PNL este formată doar din fraieri, care nu văd ceea ce este vizibil pentru toată lumea

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: