Ape tot mai tulburi pentru fostul ministru al Sãnãtãtii! Tãtaru, încoltit de primarii liberali! Sedintã incendiarã la PNL Vaslui!

SCÂNTEI ÎN PNL… Liderul judetean al PNL începe sã culeagã ceea ce a semãnat atâtia ani, adicã furtunã. Ieri, într-o încercare de a controla situatia din judet – nimeni nu-si mai aminteste când s-a întâlnit cu fostul ministru, este un tip foarte scump la vedere! – Nelu Tãtaru a convocat Biroul Politic Judetean, for în care credea cã îsi va impune punctul de vedere.

Surprizã! Deoarece sedinta a fost controlatã online de Tãtaru si Onofrei, membrii prezenti, cei mai importanti primari si alesi locali PNL din judetul Vaslui, au cerut sã se întâlneascã fatã în fatã cu Tãtaru. În plus, liderul PNL, cel care conduce partidul doar online!, a dorit sã-l impunã pe Onofrei drept coordonator al alegerilor interne în partid, adicã omul sãu de bazã. Primarii prezenti – Dumitru Boros, edilul Bârladului, Cristi Rusu, edilul Negrestiului, Corneliu Stângã, edilul Vetrisoaiei, Vasile Vânãtoru, edilul de la Banca, sau Cristi Spridon, edilul de la Pogana – s-au împotrivit la intentia lui Tãtaru, asa cã au pregãtit un alt convocator, pentru data de 2 iunie, sedinta BPJ urmând a se desfãsura la Vaslui.

Cu buza umflatã si atacat de unii dintre primarii prezenti, Tãtaru a trebuit sã accepte decizia colegilor sãi. Interesant este cã unii dintre liberalii prezenti au dorit sã fie de fatã si Marius Arcãleanu, adicã tocmai omul pe care Tãtaru ar dori sã-l excludã în secunda doi, dacã s-ar putea.

Asa cã rãfuiala din PNL Vaslui se amânã pentru miercuri, când Tãtaru va trebui sã aparã în fata colegilor de partid si sã explice cât mai are de gând sã conducã partidul ca pe propria mosie. “Râd primarii PSD de noi, nu mai putem sta asa în PNL. Nu ni se spune nimic, Nelu tace si nu rãspunde la telefoane. Dacã nu se schimbã ceva, mai degrabã plecãm din partid. Aveau dreptate primarii exclusi din PNL, când acuzau modul de a conduce al lui Nelu”, a spus unul dintre primarii prezenti, extrem de supãrat.

De altfel, la sedinta de miercuri, primarii PNL ar dori sã-i transfere primarului municipiului Bârlad, Dumitru Boros, responsabilitatea coordonãrii alegerilor interne în teritoriu, sãtui de manevrele chirurgului husean. Ce va fi miercuri, vom vedea. Cert este cã Tãtaru este din ce în ce mai contestat, iar sansele sale de a câstiga un nou mandat scad dramatic.

Părerea ta este importantă pentru noi. Comentează aici!

Facebook
%d blogeri au apreciat: